Kieran Culkin, poznatiji kao brat nekad uspješan glumca Macaulaya Culkina, i njegova supruga Jazz Charton očekuju svoje prvo dijete. Bivša manekenka sretnu vijest s javnosti je podijelila na svom Instagram profilu. 'Ovo mi je najdraže iznenađenje do sad', opisala je uz fotografiju ultrazvuka na Instagramu.

Ova vijest, kako Jazz kaže, veoma ih je iznenadila. Iako par smatra da nisu spremni, vremena za pripremu imaju još nekoliko mjeseci jer bebu očekuju u rujnu ove godine. Na društvenim mrežama rekli su da se osjećaju uzbuđeno, ali ujedno i prestrašeno jer je ovo ipak njihovo prvo dijete. U samim pripremama pomoći će im i mačak imena Wily Coyote, kojeg su nedavno udomili. 

Ono što je zanimljivo da je 36-godišnji glumac Kieran Culkin prvi u obitelji koji očekuje dijete. Naime, uz njega, njegova majka rodila je još desetero djece od kojih još nitko nema djecu.

Glumac Kieran svoju glumačku karijeru započeo je zapravo sa svojim bratom u filmu 'Sam u kući'. Prije četiri godine pojavio se u drugoj sezoni serije 'Fargo', a trenutno glumi u nedavno obnovljenoj HBO seriji 'Succession'. 

Prošle godine je u jednom razgovoru rekao kako supruga i on ne planiraju dijete u skorije vrijeme jer smatraju da je to ipak jedna velika promjena. 'Ako Jazz zatrudni, bit će to super, ali jednostavno nije u našem planu', komentirao je glumac za britanski iNews. 

Podsjetimo, par se vjenčao 2013. godine, a ove jeseni očekuju i trećeg člana njihove malene obitelji.