Britanski glumac, 42-godišnji Benedict Cumberbatch, koji je našoj publici najpoznatiji po ulogama Sherlocka i Dr. Strangea u filmu 'Osvetnici', u rujnu prošle godine, automobilom je udario biciklista, a policija je tek sada potvrdila incident, prenosi The Sun. Naime, umirovljeni ribar, 63-godišnji Michael Lawrence Scooby nije prepoznao slavnog glumca te ga je ošamario nakon što je Benedict izašao iz Lamborghinija Urusa. 

'Scooby je bio na novom biciklu kada se auto pojavilo niotkud. Nije se doslovno nigdje moglo kretati po cesti. On je stavio ruku preko njega i samo ga svom snagom udario te mu razbio retrovizor. Ruka mu je pukla. Scooby se otresao i pun adrenalina reagirao kako najbolje zna, šamaranjem. Sve je izgledalo poput trenutka usporenog filma. Tek nakon što je Benedict skinuo kapu shvatio je da je ošamario holivudsku zvijezdu. Scooby kaže da je skoro dobio infarkt', izjavio je Michaelov prijatelj za spomenuti medij.

No, kada su se smirili, glumac je dao ribaru majicu i bocu vode kako bi očistio krv te mu ponudio vožnju do bolnice. Sam Benedict je prijavio nesreću policiju u Freshwateru na otoku Wrightu gdje se i dogodio nesretan slučaj, ali je rekao kako ne želi podići optužnicu zbog šamara. 'Žao mi je, ali ne mogu razgovarati o tome', rekao je Scooby za The Sun kada su ga upitali za nesreću.