Glumica Katie Holmes i glumac Jamie Foxx navodno su se vjenčali u tajnosti. Naime, tijekom intimne proslave 40. rođendana Katie u New Yorku, kada je par veliki dan proslavio u intimnoj večeri u društvu njene majke Kathleen, izvor je za magazin OK potvrdio kako su se upravo tada i zaručili te da je Jamie zatražio dozvolu njene majke. 

'Dok su bili na večeri, Katie i Jamie su najavili vjenčanje. Jamie je bio pomalo nervozan jer se brinuo da njena majka ne shvati njegove motive na pogrešan način s obzirom na to da su dugo godina skrivali svoju vezu od javnosti. Međutim, nakon što ju je uvjerio u svoje iskren namjere, dobio je njen blagoslov', rekao je izvor. 

Iako je menadžer slavne glumice negirao sve navode, izvor je nadodao kako par nije dugo čekao sa svojom odlukom te da su samo nekoliko dana nakon otputovali u Pariz gdje su se tajno i vjenčali.

'Uvijek su smatrali Pariz najromantičnijim gradom na svijetu. Imali su čarobno vjenčanje daleko od očiju javnosti. Imaju divne uspomene u ovome gradu i mislili su kako je to pravo mjesto da sklope brak', ispričao je.