Brad Pitt danas je proslavio 55. rođendan, a malo tko pripisao bi mu tu brojku. Baš kao što je jedna obožavateljica istaknula, Brad se doima poput vina - što je stariji, to je bolji. Činjenica da u posljednjih nekoliko mjeseci prolazi kroz nezavidan period života zbog razvoda od bivše supruge Angeline Jolie te borbe za skrbništvo nad njihovom djecom, zvuči kao problem koji bi čovjeku mogao negativno utjecati na izgled. Ipak, kod Brada to nije slučaj, a mnoge pripadnice ljepšeg spola sve bi dale da mogu biti baš njegove.

Iako iza sebe ima zavidan glumački staž, Brad i dalje aktivno dobiva uloge u nadolazećim filmskim hitovima. Tako ćemo ga u 2019. godini moći gledati u drami Ad Astra, kao i u Tarantinovom dugo iščekivanom filmu Once Upon a Time in Hollywood. Osim toga, glumac je najavljen u i novom filmu redatelja Davida Finchera koji nosi naziv World War Z 2. 

Otkako se pojavio na holivudskim crvenim tepisima pa sve do danas, Brad je ljubio brojne žene, no dvije koje će se uvijek najprije vezati uz njega su glumice Jennifer Aniston i Angelina Jolie. Pitt je trenutno slobodan, a brojne žene pokušavaju pridobiti njegovu naklonost, dok obožavateljice nestrpljivo iščekuju vidjeti koja je na kraju ispunila sve njegove želje i potrebe.