Iako je još u kolovozu objavljeno kako 70-godišnji glumac Richard Gere očekuje dijete s 34 godine mlađom suprugom Alejandrom Silvom, ona je fotografijom na Instagramu po prvi put potvrdila trudnoću. Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u kupaonici u crnoj uskoj haljini, koja dodatno ističe trudnički trbuščić i uz nju na španjolskom napisala 'Presretna sam'.

Par se vjenčao u travnju ove godine, a samo nekoliko mjeseci nakon svadbe krenula su šuškanja o mogućnoj trudnoći. Osim što je medijsku pažnju izazvala kontroverzna razlika u godinama, Gere je poznat kao veliki vjernik pa je nedugo nakon potvrde o prinovi u obitelji odlučio blagoslov za nerođeno dijete potražiti od Dalaj Lame

Inače, zavodnik na kojeg su padale mnoge poznate dame i njegova odabranica, upoznali su se u luksuznom talijanskom hotelu koji je Alejandra kupila s bivšim suprugom. Za njihove zaruke doznalo se prošle godine kada je Silva viđena noseći zaručnički prsten, zbog čega par više nije mogao skrivati svoju vezu koja je otkrivena prije tri godine. Glumac je s lijepom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku s glumicom Carey Lowell, što je također izazvalo zanimanje, ali i osudu javnosti.