'Proživljavam bolje i lošije dane', rekla je nedavno, a prošla subota očito je bila jedan od boljih za glumicu Selmu Blair koja je jesenas otkrila da bo­luje od multiple skleroze. Fotografi su plavokosu 46-godišnjakinju sni­mili na ulicama Los Angelesa s osmijehom na licu, a za što lakše kretanje kori­stila je bicikl za invalide brenda Alinker čija je cijena oko 13 tisuća kuna. 

Bila je u društvu partnera Davida Lyonsa s kojim je posjetila i svoje konje. 'Ovih sam dana uzbuđena više nego ikad. Željela sam se pro­vozati. Danas ne mogu hodati pomoću štapa, stoga sam dan provela na ovom divnom izumu', rekla je majka sedmo­go­dišnjeg Arthura kojeg je dobila u vezi sa 49-godišnjim stilistom Jasonom Bleickom.

Podsjetimo, Selma se jedno vrijeme povukla iz glumačkog posla otkako je u kolovozu 2018. saznala da boluje od te autoimune bolesti koja utječe na mozak i kralježnicu te ima brojne simptome, među kojima i umor i nekontrolirano drhtanje tijela. Prvi put nakon dijagnoze pojavila se u javnosti na posljednjoj dodjeli Oscara, hodajući uspomoć štapa.