Američka glumica, 38-godišnja Anne Hathaway, iskreno je priznala u nedavnom razgovoru s komičarkom i televizijskom voditeljicom Ellen Degeneres kako je odlučila konačno prestati s alkoholom. Naime, zvijezda filma 'Princezini dnevnici' i 'Vrag nosi Pradu', ne želi više biti mamurna u blizini dvogodišnjeg sinčića kojeg ima iz braka s glumcem Adamom Shulmanom. 

'Prestala sam piti još u listopadu. Sljedećih 18 godina ne planiram piti dok mi je sin u kući jer mi se ne sviđa kako to sve skupa izgleda. On dolazi u godine u kojima me doista treba cijelo vrijeme, a mamurna mu nisam od koristi. Jednog dana sam ga trebala ujutro odvesti u školu, na sreću nisam vozila, ali bila sam previše mamurna i to mi je bilo dovoljno da odlučim kako neću više piti', iskreno je ispričala Hathaway za Ellen Degeneres. Glumica je također priznala kako nije bila zadovoljna životom koji je vodila prije nego što je postala majka te da ju je dvogodišnji sinčić Jonathan jako promijenio. 

Podsjetimo, glumica je u ožujku 2016. godine postala majka, a već je nekoliko puta naglašavala koliko joj je rođenje sinčića promijenilo život. 'Otkad sam rodila, osjećam neki mir u sebi. Sretna sam kad su stvari jednostavne, a otkad imam dijete, živim jednostavno. Dan počinje kratkom provjerom: 1. Diše li? 2. Je li zdrav? 3. Raste li? 4. Napreduje li? Ako tu imam sve četiri kvačice, teško da će mi išta moći pokvariti dan', ispričala je svojedobno 38-godišnjakinja.