Glumica Busy Philipps, koju domaća publika najbolje pamti po ulozi Audrey Liddel u hit seriji Dawson's Creek, odlučila je s javnosti podijeliti svoju tajnu iz prošlosti. Naime, u svojim je memoarima otkrila kako je u dobi od samo 15 godina imala prvu vezu te je neplanirano ostala trudna. Njezni su roditelji u za to saznali sasvim slučajno nakon što su pročitali njezin dnevnik.

'Kada sam odlučila otići na pobačaj, majka je bila ljuta. Rekla mi je da sam sebična jer ubijam vlastitu bebu. Kasnije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome sam joj jako zahvalna', bila je iskrena Busy.

Nakon pobačaja otišla u Italiju i upoznala pokojnog papuIvana Pavla II. i od njega tražila oprost. 'Trebao mi je oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom. Oprost sam mogla dobiti samo od njega. Papine riječi su me spasile', prisjetila se.

Ipak, teško razdoblje je sada iza nje pa se 2007. godine udala za scenarista Marca Silversteina te imaju dvije kćeri - 10-godišnju Birdie Leigh i petogodišnju Cricket Pearl.