Srpska glumica Jelisaveta Orašanin, domaćoj publici najpoznatija po ulozi Danke u seriji 'Andrija i Anđelka', rodila je prvo dijete, kći Petru, 13. veljače ove godine. No, otkako se udala za košarkaša Miloša Teodosića i ostala u drugom stanju, nije iznosila puno detalja iz njihovog privatnog života. Sada, tri mjeseca nakon, vratila se kazališnim daskama, ali i otkrila da je imala rizičnu trudnoću za srpsko izdanje magazina Story.

'Tijekom cijele trudnoće primala sam redovito terapiju jer mi je dijagnosticiran visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi kod nas su jako skupi, tako da se tu rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja. Ne volim pričati o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim podijeliti upravo kako bih prenijela poruku ženama da ne odustaju', rekla je.

Iako je simpatična glumica sada presretna kada u svom naručju drži mezimicu Petru, priznala je kako je poslije porođaja bila preumorna te da je tek nekoliko sati kasnije shvatila i bila istinski sretna. 'Moj porođaj je trajao dugo. Bila sam jako iscrpljena i umorna kada se malena rodila i sjećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Vjerujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja djeteta postanete svjesni svega, odnosno tek kad dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo desetak sati dok nisam osjetila tu sreću', otkrila je za spomenuti magazin.

Podsjećamo, glumica je rodila malenu oko šest sati ujutro u Los Angelesu, a radosnu vijest je podijelila Jelisavetina sestra Milica na svom Instagram profilu. Prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga, Jelisaveta je bila u dugogodišnjoj vezi s glumcem Vukom Kostićem. Par nije krio ljubav, a šuškalo se kako će stati i pred oltar. No, ipak su se razišli 2015. godine nakon pet godina veze.