Story radio
Početna Celebrity 835 prikaza 11. lipnja 2019.

Glumica nakon osam mjeseci braka i dalje ne živi sa suprugom

Profimedia.

Zajedno samo četiri dana u tjednu

Glumica i oskarovka, Gwyneth Paltrow nije jedna od onih koji njeguju tradicionalne norme života. Već je nekoliko puta pokazala koliko je neobična. Ovoga puta, 46-godišnja glumica iznenadila je izjavom u kojoj priznaje da sa suprugom, pod istim krovom, živi samo četiri dana u tjednu. Podsjetimo, Gwyneth je u braku s producentom Bradom Falchukom od rujna prošle godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bradfalchuk on

 

'Svi moji prijatelji koji su u braku, kažu da način na koji mi živimo zvuči idealno i da ne bismo trebali ništa mijenjati', komentirala je za 'The Sunday Times', proslavljena glumica. Glavni razlog takvog života, kako kaže, je održavanje uzbuduljivosti, ali i održavanje zdravog odnosa između obitelji. 'Ako ste izašli iz dugogodišnjeg odnosa i shvatite što je pošlo po zlu prvi, drugi ili treći put, spremni ste raditi stvari drugačije', priznala je. Tom odlukom par pokazuje zrelost i razumijevanja onoga što im uistinu pomaže u održavanju odnosa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Podsjetimo, nakon razvoda od frontmana benda Coldplay, Chrisa Martina, Gwyneth je pronašla sreću s kolegom te po drugi put uplovila u bračnu luku, zbog čega svaku situaciju gleda s oprezom.

 

Komentari