Kada sam imala osam godina, obećala sam sebi da me ništa neće spriječiti u odluci da jednog dana postanem glumica. Kada stanem ispred kamere, obuzme me najljepši osjećaj na svijetu. Teško je to objasniti onima koji ne gaje strast prema svom poslu - kaže 37-godišnja glumica Aya Cash, koju od 13. kolovoza gledatelji svakog utorka na kanalu Fox mogu pratiti u petoj, ujedno i posljednjoj sezoni humoristične serije ‘Ti si moj porok’.

- Oni koji prate seriju znaju da sam utjelovila autodestruktivnu PR-ovku Gretchen Cutler, koja spletom okolnosti upoznaje egocentričnog pisca Jimmyja u kojeg se zaljubi. Njih se dvoje zapravo pokušavaju nositi jedno s drugim i s međusobnim problemima. Dok se moj lik pokušava izvući iz kliničke depresije, Jimmy mu nastoji biti velika podrška i pomoć. Nakon neuspješnih zaruka i brojnih nezadovoljavajućih usputnih veza u prošloj sezoni, Gretchen i Jimmy naposljetku izaberu jedno drugo i odluče se vjenčati. Mogu vam obećati da će biti zanimljivo i da će se dogoditi neočekivane situacije - govori glumica koju je svijet šoubiza zaintrigirao još kao djevojčicu i to zbog slavne bake, Pauline May Betz, osvajačice Wimbledona  1946. godine.

- Rođena sam u San Franciscu, gdje sam provela najljepše godine s najboljom obitelji na svijetu. Moja majka Kim Addonizio je pjesnikinja, a otac Eugene Cash budistički učitelj. Oni su najbolji roditelji na svijetu. Svijet poznatih zaintrigirao me kada sam prvi put šetala s bakom Pauline koju su fotoreporteri pratili u stopu jer je jedno vrijeme bila najbolja tenisačica svijeta. Iako ovaj svijet ima mana, ne mogu reći da mi se sve to ne sviđa. Volim slavu - govori crvenokosa talentirana dama koja je mislila da zbog visine nikada neće uspjeti u glumačkom svijetu. 

- U ranim dvadesetima mislila sam da je visina od 155 centimetara velika mana i da me nitko neće primijetiti. Srećom, shvatila sam da centimetri, kao ni težina, ne utječu na karijeru ako postoji talent uz izniman rad i požrtvovnost - govori Aya.
Upravo se u njezinu visinu, zaigranost i vječno pozitivan stav zaljubio producent i glumac Josh Alexander s kojim je u sretnom braku već sedam godina. 

- Josh se zna našaliti pa mi reći da sam njegovo lane i da ga je najviše privuklo to što sam sitna i vrckasta. Zapravo, nikada se nisam željela vjenčati jer su moji roditelji prije nego što su se upoznali iza sebe imali pet propalih brakova. Suprug mi je tada rekao da bi ipak volio da pokušamo, da želi doživjeti iskustvo braka sa mnom i tako me nagovorio. On je bolji čovjek od mene i to me sprečava da učinim nešto što će ga povrijediti, da ga nikada ne prevarim. Prije nego što sam ga upoznala, izlazila sam s mnogo loših momaka i Josh je stvarno bio pravo iznenađenje - zaključila je.