Mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom koju trenutno gledamo kao Anu Galović u seriji 'Zlatni dvori' pohvalila se iznenađenjem koje joj je priredio njezin dečko Igor Subotić. Nakon što mu je dugo tajila ime, kada je serija krenula u jesen prošle godine, Katarina je odlučila progovoriti i o svome dečku, također Osječaninu, s kojim živi u Zagrebu tri godine. Povremeno ga i spomene na društvenim mrežama, no rijetko objavi i Igorovu fotografiju. No s obzirom na iznenađenje koje joj je priredio, a koje će zasigurno oduševiti ženski dio našeg čitateljstva, mislimo da je Igor zaslužio da mu objavimo i fotografiju, a ona se nalazi sasvim dolje.    

Naime, dok je Katarina izbivala iz kuće, Igor je uredio radni kutak svoje djevojke. Od bezličnog prostora sa starim sivim stolom, koji je 29-godišnja glumica počastila i epitetom 'glupi', Igor je osmislio divan moderan prostor. Nije poznato je li stol obojan u bijelo, ili je pak zamijenjen novim, ali morate priznati da Katarinin radni kutak izgleda dražesno. Za njegov smisao za uređenje interijera krive su, kako navodi Katarina na svome Instagram profilu, emisije o uređenju interijera, na koje se Igor, kako kaže, navukao. No moguće da ga je zarazila i Katarinina kreativnost budući da je glumica upisala prošle godine Školu za modu i dizajn, budući da je moda njezina velika ljubav. Plod škole jest i modni brand Lilith by Katarina Baban, koji je glumica pokrenula.    
Glumica oduševljena dečkovim iznenađenjem: Sumnjam da se ovo ikad dogodilo nekoj ženi!
Story 
  Njezina ljubavna priča s dečkom Igorom sve je samo ne obična, o čemu je i progovorila prošlog ljeta za magazin Story. ‘Naša je priča dosta komplicirana i duga. Poznajemo se od osnovne škole, a zajedno smo išli i u srednju školu, samo što je on bio starija generacija. Naime, u Osijeku smo živjeli na 300 metara udaljenosti. Bio mi je čak i pratnja na maturalnoj večeri. S godinama smo se razdvojili, no životni su nam se putevi ponovno spojili prije devet mjeseci’, otkrila je tada Katarina. Autor: I.Ć Foto: Storyjev arhiv, Instagram