Jedna od omiljenijih holivudskih glumica, Julia Roberts ugodno je iznenadila svoje brojne obožavatelje kada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj ona i suprug Danny Moder stoje na pješčanoj plaži i strastveno se grle. Naime, Julia rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, a ovakve u društvu supruga prava su rijetkost.

'Hvala ti ljeto! Učinilo si nas sretnima i hrabrima. Prigrlili smo svaki trenutak ispunjen suncem', napisala je uz fotografiju te dodala hashtag 'vrijeme za obitelj'. Glumica i njezin suprug u braku su od 2002. godine, a u tom su razdoblju dobili i troje djece - blizance Hazel i Phinnaeusa te Henryja. Poznati su po tome da svoj obiteljski život drže podalje od medija, a glumica je nekoliko puta istaknula kako je s Dannyjem pronašla smisao.

'Kada sam počinjala karijeru bila sam sebična i posao mi je bio najvažnija stvar u životu, ali kada je Danny ušao u moj život, sve se promijenilo. Uz njega sam pronašla sebe. Kad razmišljam o životu, shvaćam da je upravo Danny u njega unio smisao. On i djeca, moja su svijetla točka', kazala je jednom prilikom.