Story radio
Početna Celebrity 2607 prikaza 15. travnja 2019.

Glumica priznala: 'Moja djeca ne znaju čime se bavim'

Profimedia.

Miljenica Hollywooda Julia Roberts govori o novom filmu, drami ‘Benov povratak’, svojoj prvoj ulozi u seriji, kao i o braku sa suprugom Danielom Moderom s kojim ima troje djece

Glumica Julia Roberts koja se rekordnih 11 puta našla na listi 50 najljepših žena svijeta vraća se na veliko platno u još jednom dirljivom filmu ‘Be­nov povratak’ za čiju je ulogu već dobila kritike i ovacije. Dobro je poznato kako 51-godišnja holivudska miljenica pomno bira projekte na kojima radi i uglavnom se ne pojavljuje na crvenim tepisima i glamuroznim zabavama, nego sa suprugom Danielom Moderom te njihovo troje djeci živi daleko od očiju javnosti. Osim po glumačkom talentu, već više od 30 godina poznata je po jednom od najljepših slavnih osmijeha koji, kako kaže, nosi zbog urođenog optimizma koji je jednostavno dio njezine naravi. 

 | Author: Profimedia Profimedia.
 
Story: U kina 11. travnja stiže emotivna drama ‘Benov povratak’ u kojem igrate glavnu ulogu. Je li vam dugo trebalo da je prihvatite?

Ne, na prvu me osvojila uloga brižne, ali zabrinute majke čiji se sin ovisnik na Badnju večer nenadano pojavi u domu. Moram priznati da je moj filmski sin, Lucas Hedges, predivan dečko i sjajna osoba. Sve je bilo lakše jer je redatelj filma Lucasov otac, Peter Hedges, tako da je atmosfera bila opuštena, zabavna i zaista sam zahvalna na pruženoj prilici. 

Story: Nedavno ste snimili prvu TV seriju ‘Homecoming’ u kojoj ste utjelovili socijalnu radnicu, no objavljeno je da se nećete snimati drugu sezonu. Mislite li da ste time razočarali obožavatelje serije?

Uvijek će netko biti razočaran, bez obzira na to što odlučite. No ostat ću izvršna producentica serije, a nije isključena ni mogućnost gostujućeg pojavljivanja.  

Story: Prije nekoliko godina proživljavali ste ružno razdoblje kada su tabloidi često pisali neistine o vama i vašem braku s Danielom Moderom. Kako danas gledate na to?

Takve stvari zaista znaju pogoditi čovjeka, koliko god mislili da smo jaki, to uvijek utječe na nas. Toliko sam ponosna na svoj brak i zato me najviše bole takve priče. U srpnju ćemo proslavili 17. godišnjicu braka i jako smo sretni što smo pronašli jedno drugoga. 

Story: Kako su vaša djeca, blizanci Hazel i Phinnaeus, te sin Henry reagirali na to?

Zapravo većinu toga oni ne dožive, ali bude jako čudno tijekom obiteljske kupnje vidjeti razne novine s našim fotografijama i lažnim naslovima. Tada nam bude baš neugodno i osjećamo se posramljeno.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Story: Imaju li oni uopće percepciju o tome da ste vrlo poznati?

Ne i mislim da nikada neće ni imati. Moja djeca ne znaju čime se bavim. Ta tema još nije isplivala na površinu, jer ni nije toliko važna. Oni su samo djeca, a ja sam njihova mama, nema potrebe da ih suočavamo s time. Doznat će jednog dana, ali do tada oni su samo djeca čiji su životi mnogo zanimljiviji od onoga što njihovi roditelji rade. Moj se život promijenio, ne radim mnogo i uživam u kućnim poslovima, kao i u humanitarnom radu, ali opet nikada i nisam bila od onih radoholičara koji snimaju godinu za godinom. Nemam problem s tim da čekam dok ne naiđe neka dobra uloga koja će mi biti izazov. Obiteljski život potpuno me ispunjava.

Story: Zar vas nikada nisu vidjeli na televiziji ili u kinu?

Bila je jedna situacija u kojoj su shvatili da sam poznata glumica i jako se iznenadili. Onda su me pitali jesam li poznatija od Taylor Swift? Ako odgajate mlade ljude u ovom vremenu, žudite za promjenama u svijetu i želite bolje svima, morate to prenijeti na djecu i izgledati kao da zaista vjerujete u to da će biti bolje.

Story: Kako vi i suprug održavate strast?

I nakon toliko godina ovisna sam o svome mužu i luda za njim. Važno je da supružnici provode vrijeme zajedno i da su si uvijek na prvome mjestu. Ulažemo mnogo truda u naš odnos. Volim ga jer se s njim najbolje zabavljam.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Story: Prošle godine proslavili ste 50. rođendan. Bojite li se starenja ili ste jedna od onih koji su svakom godinom sretniji i ispunjeniji? 

Suprug me upitao kako želim provesti 50. rođendan i poželjela sam odlazak na petodnevno putovanje samo s njim, bez djece. Već nakon nekoliko sati shvatila sam da je jako čudno što nismo s njima. Na povratku kući stali smo u gradić obaviti kupnju. Prvo smo ušli u trgovinu surferskim daskama, a dok sam ja razgledavala ostale stvari, Danny se pojavio s golemom daskom. Iznenadila sam se njezinom veličinom i nisam shvatila što planira s njom, a onda ju je pomaknuo i iza nje su izvirila naša djeca. Bila sam oduševljena što me uspio iznenaditi i što su u tome sudjelovali svi ljudi koje volim. U tome je poanta starenja - da se okružite ljudima koje volite i da im svakodnevno date najbolje od sebe. Što ste stariji, sve više uviđate koliko je život prolazan. Da nisam mudrija nego što sam bila u svojim dvadesetima, ne znam što bih radila. Iako, mudrija možda i nije prava riječ, ali sigurno jesam sretnija, zadovoljnija i zahvalnija.

Story: Čak 11 puta proglašeni ste najljepšom ženom svijeta. Koji ste najbolji beauty savjet dobili?

Vjerojatno - drži se uspravno! Nismo li svi nekad dobili takav majčin savjet?

Story: A najgori?

Onaj da potpuno stanjim obrve. Hvala Bogu, opet su narasle kakve su i bile.

Story: Čijoj ste se ljepoti divili odrastajući?

Svoju sam majku oduvijek smatrala glamuroznom, s njezinim sedefastim ružem i eyelinerom. No od poznatih osoba najviše sam se divila Elizabeth Taylor. Svojom otmjenošću i profinjenošću postala je ikona. Zaista je spektakularna, uvijek je bila šik.

Story: Imate li neku misao vodilju? 

Moja životna mantra je - nema drugog puta, samo naprijed. Morate proživjeti svakakve situacije, biti jaki i izdržati, jer neke se situacije ne mogu zaobići. Zaista sam optimistična osoba, uvijek sam bila takva. Također, neiz­bježno je da ste optimistični i vedri kada imate troje djece. Možda je taj­na u njima, ali i u dobrom suprugu!

Komentari