Glumica Gina Rodriguez, publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Jane the Virgin', u emisiji 'Kate Snow', na televiziji NBC otvoreno je progovorila o borbi s depresijom, anksioznošću i suicidalnim mislima.

'S depresijom sam se počela boriti sa 16 godina', započela je 34-godišnja glumica i otkrila kako je tada počela razmišljati o samoubojstvu. 'Htjela sam se ubiti. Mislila sam kako bi sve bilo bolje da me jednostavno nema. Život će biti lakši i svi će problemi nestati. Tada se ne bih više morala bojati hoću li uspjeti ili neću. Tada bi sav ovaj pritisak jednostavno nestao',  ispričala je i dodala kako je tijekom snimanja posljednje sezone serije, koja ju je proslavila imala velikih psihičkih problema.

'Patila sam od snažnih napadaja panike. Bilo je trenutaka kada više nisam mogla ništa, a stalno sam odgađala suočiti se sa svojim problemima. Iako sam se opirala, ta zvijer u mojoj glavi nije nestajala. Ovo je bio prvi puta da sam morala inzistirati da se prekine snimanje serije', priznala je i rekla kako je o svom problemu odlučila progovoriti javno jer se u njezinoj obitelji o takvim temamam nije razgovaralo.