Početna Celebrity 8 prikaza 12. listopada 2017.

Glumica se zaljubila u 18 godina starijeg kolegu - početak nove romanse

Celebrity Sightings in New York City - April 29, 2017

Malo koga nije zarazila groznica '50 nijansi sive', a upravo filmovi iz te trilogije su glumici Dakoti Johnson donijeli izniman uspjeh. Protagonistica ove filmske mega uspješnice zaljubila se u 18 godina starijeg kolegu, Johna Hamma s kojim je nedavno viđena na večeri u jednom njujorškom hotelu.

89th Annual Academy Awards -  Arrivals | Author: HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Dakota Johnson arrives at the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
'Uživali su zajedno dva sata, a onda su zajedno i otišli', otkriva pouzdani izvor za strane medije koji pišu kako ovo nije prvi put da su 46-godišnjak i Dakota viđeni zajedno u javnosti. Prvi put su uhvaćeni skupa još u travnju na proslavi 70. rođendana Eltona Johna, a nakon toga su se i dalje nastavili viđati, bez dizanja velike prašine u medijima.
"Baby Driver" - European Premiere - Red Carpet Arrivals | Author:
I Dakota i John iza sebe imaju dugogodišnje veze. Glumac je do 2015. godine bio u 18-godišnjoj vezi s Jennifer Westfeldt, a nakon prekida s njom šuškalo se o njegovom odnosu s Jenny Slate. Dakota se u Johna zaljubila nakon što je prošle godine izašla iz dvogodišnje veze s Matthewom Hittom. Autor: A.S. Foto: Getty  

Komentari