Nakon prošlogodišnjih šuškanja o razvodu jedne od najpopularnijih glumica Hollywooda, Julie Roberts, čini se kako je u njenom braku s Damielom Moderom ipak sve u najboljem redu.

Neko su vrijeme kružile priče da postoji afera između glumice i njenog glumačkog kolege Richarda Gerea s kojim je glumila u nekoliko filmova. Budući da su prije nekoliko godina često zajedno unajmljivali hotelske sobe i provodili puno vremena jedno s drugim, krenula su nagađanja da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Iako je navodno glumičin suprug Daniel na to cijelo vrijeme sumnjao, kada je navodna afera isplivala u javnost, nije to dobro primio. Julia i Moder nakon svega toga ostali su zajedno, a glumičinom objavom romantične fotografije na društvenim mrežama, opovrgnuta su sva šuškanja o ikakvim bračnim problemima. 'O ljeto hvala ti! Učinilo si nas sretnima i hrabrima. Grlimo svaki sunčani trenutak natopljen radošću' napisala je u opis fotografije na kojoj nosi maksi supnju od nekoliko slojeva tila i grli svog supruga na plaži.