Glumica Gwyneth Paltrow sa zaručnikom Bradom Falchukom uputila se na romantičan vikend u talijanski Capri. Ljepotica koju su proslavile u uloge u filmovima 'Zaljubljeni Shakespeare', 'Sedam', 'Proof', 'Emma' i 'Iron Man' i zaručnik uživaju u ljepotama ovog čarobnog mjesta, a društvo im prave društvo im prave prijatelji među kojima su poduzetnici Giancarlo Giammetti i Valentino Garavani.

Kako su dan proveli na zaručnikovoj jahti, Gwyneth se je u laganoj odjeći upijala talijansko sunce i uživala u druženju s prijateljima. Također, sunce i more iskotistila je kako bi dobila malo boje i osjetila ljeto na svojoj koži pa se ubrzo skinula u crni, jednostavni bikini, a njezina zavidna linija nije mogla proći nezapaženo.

Par koji je zaruke proslavio glamuroznom zabavom koja u su sačinjavale sve najveće face Hollywooda vjenčanje planira na jesen. Glumici ovo ipak neće biti prvo vjenčanje u životu. Iako je svojedobno bila zaručena za Brada Pitta, s njime nikada nije stala pred oltar, no to je učinila s glazbenikom Chrisom Martinom s kojim ima kćer Apple i sina Mosesa.