Danska glumica, manekenka i voditeljica Brigitte Nielsen u petak je u svojoj je 55. godini rodila još jedno dijete koje je dugo vremena priželjkivala. Dolaskom prinove, želja joj se ostvarila, a porodica svestrane zvijezde postala je brojnija za još jednog člana, njezino peto dijete čime je dokazala da za nove potomke nikada nije kasno. Kćer kojoj su ona i njezin suprug, Mattia Dessi odlučili nadjenuti ime Frida, na svijet je donesena u bolnici u Los Angelesu, a u trenutku rođenja težila je oko dva i pol kilograma. 

'Presretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu našoj prekrasnoj kćeri u naše živote.', izjavili su ponosna majka i njezin 15 godina mlađi suprug za People magazin te su nadodali: 'Bio je to dug put, ali vrijedilo je. Nikada nismo bili sretniji i zaljubljeniji.'


Brojka pet, ovoj je manekenki, prema svemu sudeći, posebno draga pa se tako, osim što je pet puta zatrudnjela, Brigitte i pet puta udala. U svom burnom privatnom životu ispunjenom različitim kontroverzama i avanturama, glumica je prošla kroz pet brakova. Od 1983. do 1984. godine bila je udana za danskog glazbenika Kaspera Windinga s kojim je dobila sina Juliana. Drugi brak s američkim glumcem Silvesterom Stalloneom trajao je samo dvije godine, a potom se preudala za redatelja i fotografa Sebastiana Copelanda s kojim je u braku bila također dvije godine. Iz svog četvrtog braka s bivšim suprugom Raoulom Meyerom, glumica ima dvoje djece. Svog trenutnog supruga upoznala je 2003. godine, a tri godine kasnije su ušli u bračne vode.