Zvijezda serije 'Prijatelji', 55-godišnja Courteney Cox na Instagramu se pohvalila uživanjem u ljetnim radostima, pa je objavila video u kojem u crnom kupaćem kostimu uskaće u bazen te pijucka osvježavajući koktel. Mnogi njezini pratitelji zaključili su da s godinama izgleda sve bolje i bolje te su pohvalili njezinu figuru komentirajući da izgleda kao 'djevojčica'.

Inače, za njezinu je zavidnu figuru zasigurno zaslužan i njezin 13 godina mlađi dečko Johnny McDaid, član britanskog rock benda Snow Patrol, s kojim se u vezu upustila nakon što se 2013.godine rastala od tadašnjeg supruga, glumca Davida Arquettea.

Iako se još 2015. godine po medijima pisalo da je par prekinuo nakon dvije godine veze, njihova ljubav je pobijedila i 'pale su' zaruke. Ipak, Courteney je otkrila u emisiji Ellen DeGeneres da je zaruke raskinula, te da im je tek sada veza bolja nego ikada. 'Istina je da smo raskinuli zaruke i tada je Johnny odselio u Englesku. Ubrzo smo shvatili da ne možemo jedno bez drugoga, i to je bilo to. Sada smo ponovno zajedno i veza nam je još bolja. Sve je bolje nego što je bilo prije' ispričala je. 

Inače, par je svoju nekoliko godina dugu vezu spašavao i posjetima terapeutu, a glumica se 2017.godine povjerila svojoj prijateljici kako želi proširiti obitelj sa svojim 42-godišnjim partnerom.