Fatalna holivudska ljepotica Demi Moore zna se dobro zabavljati, a ovoga puta to je učinila u društvu svojih kćeri. Glumica je tako uhvaćena ispred losanđeleskog restorana 'No Name' kako stoji s kćerima - 30-godišnjom Rumer i 27-godišnjom Scout, a ljepotice su pažnju plijenile zanimljivim modnim kombinacijama. S velikim osmjesima na licu, djevojke su razgovarale i uživale u druženju, a 55-godišnja Demi izgledala je toliko dobro da bi malo tko pomislio kako je ona majka djevojkama koje joj prave društvo.

Demi je za ovu priliku odjenula smeđu, plišanu midi haljinu i ravne cipele koje je upotpunila čarapama do gležnja, a kosu je ležerno raspustila. Pored nje, Rumor je stajala u predimenzioniranoj bijeloj košulji koju je sparila s plavim hlačama na crtu i sandalama na punu petu, a njezina mlađa sestra odlučila se za dugu haljinu od trapera, sječenu u struku na koju je dodala bijele čarape i lakirane bijele balerinke.

Demi je Rumer i Scout dobila za vrijeme braka s Bruceom Willisom, a osim njih imaju i kćer Tallulah. Pet godina nakon njega, lijepa glumica se udala za glumca Ashtona Kutchera, a nakon osam godina braka par se razveo, a Ashton je završio s Milom Kunis s kojom sada ima dvoje djece.