Story radio
Početna Celebrity 2016 prikaza 19. ožujka 2019.

Glumice koje su rodile nakon četrdesete

Instagram (Screenshot).

Ni rizik ih nije spriječio

Majčinstvo u starijoj dobi sa sobom nosi niz prednosti u vidu iskustva i emocionalne spremnosti, ali isto tako donosi i niz komplikacija. Naime, smatra se kako se vjerojatnost začeća s prolaskom godina smanjuje, a žene u četrdesetima se mogu suočiti i sa zdravstvenim problemima. No, ove i brojne druge statistike nisu spriječile brojne poznate dame kako bi usprkos godinama, ostale u drugom stanju. 

Julianne Moore, 58-godišnja glumica je svog sina Caleba rodila u kasnim tridesetima, a kći Liv pet godina kasnije, točnije, kada je imala 41 godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Halle Berry, američka 52-godišnjakinja, svog prvog sina, Nahla, rodila je kada je imala 41 godinu, dok se Maceo rodila kada je imala 47. Halle je svojedobno otkrila u intervjuu za emisiju 'The Ellen DeGeneres Show' otkrila kako joj je druga trudnoća bila iznenađenje s obzirom na to da je mislila kako više nikada neće moći ostati trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Oskarovka Meryl Streep ima četvero djece, a najmlađu kćer je rodila kada je imala 42 godine. No, o toj trudnoći u javnosti nikada nije govorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep) on

Pjevačica i glumica, 52-godišnja Janet Jackson, svog sina Eissa je rodila u 50. godini života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

 

 

Komentari