Američka 29-godišnja glumica Kristen Stewart, najpoznatija po ulozi Belle Swan u megapopularnom serijalu 'Sumrak saga', u svom posljednjem filmu 'JT LeRoy' našla se u ljubavnom klinču sa 13 godina starijom glumicom Diane Kruger. Scene u kojima izmijenjuju vruće francuske poljupce i vode ljubav na krevetu svakako su pomakle granice prikaza strasti između dviju žena na velikim ekranima.

Film se temelji na istinitoj priči o mladoj ženi Savannah Knoop koja se šest godina uspješano pretvarala da je proslavljeni književni autor JT LeRoy, zapravo izmišljena ličnost bazirana na njenoj šogorici. Kristen, koja glumi prevaranticu, u filmu prvo ima ljubavnu vezu s muškarcem, dok je ne zavede glumica Eva, koju glumi Diane Kruger.

Ne iznenađuje da je Kristen prihvatila upravo ovu ulogu budući da je i sama poznata po vezama s pripadnicama ljepšeg spola. Tako je donedavno ljubila zanosnu 28-godišnju manekenku Stellu Maxwell, no već je neko vrijeme u vezi sa 29-godišnjom stilisticom Sarom Dinkin. 

Podsjećamo, prije Sare i Stelle, zvijezda 'Sumrak sage' ljubila je 36-godišnju francusku pjevačicu Annie Clark, a prvi put sa ženom u javnosti je viđena 2014. godine, i to s 28-godišnjom producenticom Aliciom Cargile. Inače, Kristen je ostala zapamćena po vezi s kolegom glumcem Robertom Pattinsonom.