Victoria Beckham, 45-godišnja bivša Spajsica, a sada vlasnica uspješnog modnog branda, fotografirala se gola za njemačko izdanje magazina Vogue, prenosi britanski Metro. Tom je prilikom progovorila i o razlozima zbog kojih je odbila ponovno krenuti na turneju s kolegicama iz benda 'Spice Girls'. Rekla je da joj nije bilo lako donijeti tu odluku, ali da se željela usredotočiti na svoju obitelj. 

'Potrebna je hrabrost za reći ne...Na primjer, trebalo mi je puno hrabrosti da ne odem na turneju sa Spajsicama, ali i da budem jedina koja će to reći. Morala sam to napraviti jer su stvari sada drugačije nego prije, drugačiji je osjećaj', otvorila se Victoria. Kolegice iz benda ostale su razočarane jer se Victoria nije pojavila niti na jednom koncertu.

Podsjetimo, Victoria je jučer proslavila 20. godišnjicu braka sa suprugom Davidom, 44-godišnjim bivšim nogometašem. Umjesto u koncertima, više uživa u provođenju vremena sa svojom obitelji. Par ima četvero djece, kćer Harper, koja ima sedam godina, i sinove, 14-godišnjeg Cruza, 16-godišnjeg Romea i 20-godišnjeg Brooklyna.