Glazbenik Goran Bare, ove nedjelje bio je gost kod televizijskog novinara Aleksandra Stankovića, u emisiji 'Nedjeljom u dva'. Ovaj 54-godišnji pjevač komentirao je trenutno stanje u Hrvatskoj, odnos s Gibonnijem ali i progovorio o sebi kao uzoru mlađim generacijama.

Sebe ne smatra dobrim uzorom. 'Jao bolje ne, nisam ja za uzora. Djeco, bolje slušajte narodnjake nego mene. Nije to za djecu', komentirao je Goran. Nadovezao se i na temu turbo-folka i otkrio kako gleda na taj glazbeni žanr. Prokomentirao je kako 'više ni cajke nisu ono što su nekada bile'. Umjesto narodnom glazbom, turbo-folk glazba sada se naziva svjetskim mainstreamom. 'Jezik je jako bitan, ali što se tiče produkcije, novih pravaca, to je meni isto kao i Beyonce', nadovezao se i još rekao kako su za njega Jelena Karleuša i Beyonce po tom pitanju jednake.

Za urednika Stankovića prokomentirao je glazbenika Gibonnija s kojim je nekada i surađivao. 'Gibo kao umjetnik nije loš, ne mogu ja reći da je on loš. On je, što se tiče suradnje, meni daleko najbolji, a kao tekstopisac je sasvim OK', komentirao je priznavši i kako je jednom prilikom bio bezobrazan prema njemu, ali i to da mu se ispričao. 

O Hrvatskoj općenito, pa i političkoj situaciji, kako kaže, ne razmišlja previše jer se isključio. 'Kad gledam 'Dnevnik' nerviram se i počnem psovati', priznao je Goran koji na hrvatskoj televiziji prati samo filmove i poneku sportsku utakmicu.