Glumačka postava nove serije 'Senke nad Balkanom' okupila se na Sarajevo Film Festivalu. Uz Leonu Paraminski, Natašu Ninković i Dragana Bjelogrlića, stigao je i Goran Bogdan, koji je došao u društvu 27-godišnje srpske glumice Jovane Stojiljković. Već se neko vrijeme šuška da je par u vezi, a čini se kako su ponovnim zajedničkim pojavljivanjem potvrdili glasine.

Inače, 38-godišnji glumac je u nekoliko navrata otkrio da ne voli medijsku pozornost, kao ni premijere filmova, ali izgleda da mu ova, u ugodnom društvu mlade Jovane, nije teško pala. Ipak, ovo nije njihovo prvo zajedničko pojavljivanje. Prije dva tjedna zajedno su se pojavili i na petom Brač film festivalu. 

Podsjetimo, Goran i Jovana upoznali su se upravo na snimanju spomenute serije, a nagađanja o njihovom ljubavnom statusu počela su nakon što je Goran na premijeru 'Nečiste krvi' donio Jovani buket cvijeća.  Glumac inače svoj privatni život skriva kao 'zmija noge' te je javnosti poznato samo da je na početku karijere bio u vezi s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić, a potom s pjevačicom Lanom Klingor Mihić. Ljubavni život mlade i talentirane glumice koja se povezuje s Goranom također je obavijen velom tajni te je javnosti poznata tek jedna njena veza, sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.