Goran Jurenec, odnosno Gospodin Savršeni, kako ga i dalje nazivaju djevojke diljem Hrvatske, ovih dana je uzburkao javnost objavivši na svom Instagram profilu teaser za novi fitness projekt koji priprema. Stoga, kontaktirali smo ga kako bi ga pitali o čemu se točno radi. 

'Moj website 'ModelUpYourLife' je dugoročan projekt koji sam pokrenuo zajedno s prijateljicom prošle godine. Ona je stomatologinja i nutricionistica, supruga te majka dvoje djece. Cilj nam je zajedno pomoći ljudima i biti podrška u ostvarivanju njihovih ciljeva, neovisno koji oni bili. Želimo kreirati platformu gdje se može informirati o različitim planovima treninga i prehrane, naravno, imajući na umu kako svatko ima svoje različite potrebe. No, pored plana treninga i ishrane, važna je točka 'odmora' i mentalne spremnosti. Za sve te četiri točke snimamo videe u kojima ćemo odgovarati na pitanja koja nam naši gledatelji postave. Pokraj toga, pričat ću i o sebi i vlastitom iskustvu kao sportaša, modela, kako postati maneken, odnosno na što se sve treba paziti, kako trenirati, što sve jesti, kako pozirati pred kamerama i slično', otkrio je samo za Story.hr Goran.

Svi koji su se poveselili kako će se Goran zbog ovog projekta preseliti u Hrvatsku ili možda otvoriti i teretanu, nažalost moramo razočarati, jer kako nam objašnjava, baza im je Berlin. U Berlinu je sjedište firme te cijeli tim upravo tamo živi. Prvo snimanje se održalo također tamo, a s obzirom na to da zapravo nisu vezani za niti jedno mjesto, snimanja treninga će održati na brojnim lokacijama.

Njegov uspjeh slavi i njegova lijepa odabranica, 21-godišnja Hana Rodić, koja ga potpuno podržava u poslovnim pothvatima. To nije nikakva tajna jer gotovo svakodnevno objavljuju fotografije i videa svog zajedničkog života na društvenim mrežama. 'Hana mi je velika podrška te je jako zainteresirana za moj projekt. Jedva čeka početi s treningom', uzbuđeno nam je otkrio.

Pitali smo ga koliko ga je sudjelovanje u emisiji potaknulo na stvaranje novog projekta, no priča nam da je sama ideja krenula već početkom prošle godine kada ni u najdivnijim snovima nije mislio da će biti u showu 'Gospodin Savršeni' i još k tome u njegovoj domovini. 'Hrvatskoj nikad nisam okrenuo leđa, niti to želim. Upravo suprotno, volio bih pronaći mogućnost da se i poslovno vežem za svoju domovinu, a mislim da bi i Hana to rado htjela', zaključio je.