Iako hrvatskoj publici poznat po puno više uloga, domaći 46-godišnji glumac s holivudskom adresom trenutno uživa veliku pažnju u američkim medijima. Kako prenose strani mediji, Luka iz 'Hitne službe' prelazi u jednu od najpoznatijih serija današnjice - 'To smo mi'. Višnjić će utjeloviti Vincenta, učitelja za lika Beth koju glumi Susan Kelechi Watson. Prema njihovim napisima, Goran će se pojaviti u epizodi koja se fokusira na pozadinsku priču lika Beth. Uz to, povremeno će se pojavljivati tijekom cijele treće sezone kao sjećanje Susaninog lika. 

Watson je u prosincu dala izjavu američkim medijima kako priča o prošlosti njenog lika dolazi u 13oj epizodi treće sezone. 'Pronašli su način kako kreirati prekrasnu povijest za Beth, ali i trenutak kada se ona ponovno vraća na svoje noge. Ovo će biti jako emocionalna epizoda' rekla je glumica.

Nagrađivana serija 'To smo mi' vrlo je popularna serija koja prati emocionalan i čudan život trojki. Glavne likove serije utjelovljuju Milo Ventimiglia, Mandy Morre i Sterling K. Brown.

Višnjić je nedavno završio snimanje serije 'Timeless' i trenutno odmara u Dubrovniku.