Goran Višnjić, hrvatski glumac, jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti uspješnom glumačkom karijerom i u Americi. Simpatije je stekao svojom najpopularnijom ulogom doktora Luke Kovača u i dalje nezaboravljenoj seriji "Hitna služba". Ta uloga ga je vinula među zvijezde i otvorila vrata Hollywoodu. 

Sada nam Goran sprema opet nešto veliko. Svoje vjerne pratitelje uveselio je objavom na Instagramu kako će se 20. prosinca emitirati finale serije "Timeless" u kojoj ima jednu od glavnih uloga. "Jako sam uzbuđen pokazati što smo vam pripremili..." podijelio je svoje uzbuđenje na profilu.

Višnjića smo imali prilike gledati u ulozi negativca Garcie Flynna u dvije sezone NBC-eve seriji "Timeless". Iako je serija nakon prve sezone ukinuta, tri dana kasnije je obnovljena za drugu sezonu, a najavljeno je finale serije krajem ove godine kako bi dobila zaključak. 

Prije ove uloge mogli smo ga gledati uz bok Halle Berry u seriji "Sjeme života", "Crvena udovica", "Muškarci koji mrze žene", a naravno i dalje je svima najpoznatiji po ulozi Luke Kovača iz "Hitne službe".