Poznati domaći, ali i holivudski glumac Goran Višnjić, našao se u potpuno novoj ulozi u kojoj zasigurno neće koristiti kaskadera. Zahvaljujući pozivu kolege glumca Stephena Moyera i producenta Troya Hansona postao je dio ekipa koje će voziti, 50. jubilarnu Mint 400 utrku. Radi se o utrci koja se vozi od 1968. godine, a sama trasa smještena je u pustinji Mojave u Kaliforniji. Vozi se na stazi dugačkoj 643 kilometra, a čak 350 buggy vozila pokušat će osvojiti naslov najbržeg. Utrku će uživo pratiti više od 650 tisuća gledatelja. 

'Pripremili smo se za utrku, čast mi je 'dijeliti kotače' sa super ekipom', rekao je Višnjić. Dodao je kako je sve pravi spektakl, prenosi 24sata. 'Dobrodošao u ‘bratstvo off-roada’, poručili su mu ‘suputnici’, s kojima će pokušati srušiti prošlogodišnji rekord te odvoziti stazu punu zavoja, skokova i stijena za manje od pet i pol sati. 

Ova atraktivna utrka od samih početaka okuplja poznata lica, pa s toga ne čudi da im se i Goran pridružio. Prije njega utrkivali su se i Patrick Dempsey, James Garner i Steve McQueen te astronaut Gordon Cooper.