Rado viđen gost u Zagrebu svakako je domaći glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić. Nakon što je snimio posljednje kadrove filma o generalu Anti Gotovini, 45-godišnji Šibenčanin s obitelji se vratio u Ameriku.

No posljednjih je dana ponovno u domovini, gdje nije propustio druženje sa starim kolegom i prijateljem Vedranom Mlikotom, a potom se zaputio i na Jadran, gdje osim u svom rodnom Šibeniku dane provodio na Braču te u Omišu i Bribiru, odakle je objavljivao fotografije na društvenim mrežama.

“Napokon. Jadransko more. Otok. Mir”, napisao je glumac koji se nakon kratkog izleta po Lijepoj našoj vratio u Ameriku, gdje su ga dočekali supruga Eva te djeca Vigo, Vivien i Tin.

Otkako je odselio iz Hrvatske, Goran Višnjić redovito se vraća kako bi se odmorio i uživao u čarima naše obale. Osim što svoj mir ima u Hrvatskoj, srce mu je puno i 'preko bare'.

Nedavno je glumac u Americi, gdje živi sa svojom peteročlanom obitelji, udomio još jednog člana, a riječ je o čupavcu na četiri noge koji je napušen zbog deformacije, a obitelj Višnjić nije mogla ostati ravnodušna prema ovom malenom biću pa su mu otvorili svoja srca i vrata svoga doma.