Hrvatski glumac s američkom adresom, Goran Višnjić iza sebe ima bogatu televizijsku i filmsku karijeru, a njegov glumački angažman prepoznat je u svijetu pa se tako može pohvaliti ulogama u brojnim hollywoodskim filmovima i serijama poput Hitne službe, Muškaraca koji mrze žene i Početnika. 

Ovoga puta čini se kako Goran za svoje obožavatelje ima nove vijesti koje će ih zasigurno oduševiti. Naime, glumac je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju sebe ispred postera za novu sezonu poznate serije, a u opisu fotografije otkrio je kako će upravo on u nadolazećoj sezoni postati dio glumačkog ansambla. 


'Pogodite tko glumi u novoj sezoni serije Santa Clarita Diet koja se prikazuje na Netflixu?! Osim toga, još uzbudljivih vijesti vezanih uz seriju Timeless dolaze vašim putem, moji prijatelji. Uskoro.', napisao je Goran i u kratkom vremenu zaintrigirao velik broj obožavatelja svojom objavom. 

'Ne mogu vjerovati! Sad sam još više uzbuđena zbog nove sezone. Gorane, smatram da si savršen za ovu ulogu! Jedino mrzim čekati godinu za sljedeću sezonu.', 'Molim te otkrij nam više informacija što prije! Ne mogu dočekati...', 'Volim seriju i volim tebe Gorane. Ne mogu dočekati da vidim što ćeš novog donijeti u nju. I ne mogu dočekati novosti o Timelessu!' samo su neki od komentara kojima su obožavatelji izrazili uzbuđenje oko novih informacija vezanih uz njihovog omiljenog glumca.