Jedan od naših najuspješnijih bivših košarkaša, Gordan Giriček, lice je koje rijetko viđamo u javnosti. Otkako je prekinuo karijeru, u potpunosti se povukao i prepustio uživanju u mirnom privatnom životu, no malo koga adventska čarolija ne uspije izmamiti van pa je i sam Gordan iskoristio tu priliku da s kćeri uživa u najljepšem dobu godine.

Bivši NBA igrač i košarkaški reprezentativac ponosni je otac 14-godišnje kćeri Lare koju je dobio za vrijeme braka s bivšom suprugom Natašom Gulan, a sa svojom jedinicom odlučio je podijeliti uživanje u lampicama, kuglicama i ukusnoj hrani. Od Gordana smo pokušali saznati kako su se proveli i gdje su sve bili, no on je kratko odgovorio: 'Ne volim pričati o privatnom životu, zahvaljujem na interesu', i time ostao samozatajan baš kao što je to bio i posljednih godina, otkako se povukao s košarkaških terena.

Podsjećamo, Gordan je košarci rekao 'zbogom' 2010. godine nakon ozljede i operacije kuka, a loptu je ipak zamijenio drugim stvarima kojima sada rado posvećuje vrijeme. Prije nekoliko godina s prijateljima je iz hobija osnovao bend 'Blank' u kojem je svirao gitaru, a navodno je prije dvije godine počeo trenirati i boks, čime je pokazao kako će za sport u njegovu životu uvijek biti mjesta.