Kako prenosi RTL.hr, kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac mora na operaciju. Nandi Uzelac je prije mjesec dana proslavila 29. rođendan, a ono što ju tek čeka nije nimalo veselo. Zahvaljujući sudjelovanju u 'Gospodinu Savršenom', Nandi je na sistematskom pregledu otkrila kako ima benignu izraslinu.  

'Osoba sam koja, ako je nešto ne zaboli, ne posjećuje kao hipohondar liječnike, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abdomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama', kaže Nandi pa nastavlja, 'prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija ja sam provela zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je uklonjena operativno prije devet godina. Tako da će i ovo što je na vrijeme pronađeno', kaže Nandi.  


Kako je otkrila obožavateljima, show je Nandi donio mnoge promjene u životu. 'Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala o sebi koliko mogu pomaknuti svoje granice (bilo strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bi i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja'. 

Operacija će se održati u Splitu, a kako sama navodi, roditelji su joj velika potpora i oslonac u svim teškim životnim trenutcima. ​​​​​​'Zasad mi je zdravlje prioritet, a nakon toga ću se zabaviti s još nekoliko ispita koji su mi ostali na faksu', dodaje Nandi naposljetku.