Story radio
Početna Celebrity 6929 prikaza 11. siječnja 2019.

Gospodin Savršeni napravio veliki zaokret u životu

RTL Screenshot.

Odlučio je da je sada pravo vrijeme za to

Otkako se proslavio u showu 'Gospodin Savršeni', Goran Jurenec postao je jedan od najpopularnijih muškaraca u Hrvatskoj, a mediji prate svaki korak njega i njegove odabranice Hane Rodić. Poduzetni Goran odlučio je svoju novostečenu slavu iskoristiti do maksimuma, pa je zaključio kako je sada pravo vrijeme da pokrene vlastiti posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by GORAN JURENEC | FITNESS (@modelupyourlife) on

'Da biste uspjeli promijeniti sebe, morate promijeniti način razmišljanja. Ja ću definirati vaše tijelo', rekao je 38-godišnji Goran te najavio kako je postati fitness trener te izrađivati individualne programe vježbanja za ljude koji će vježbati s njime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by GORAN JURENEC | FITNESS (@modelupyourlife) on

Njegovu poduzetnost podržala je i Hana koja je na svojem Instagramu također objavila Goranove velike planove. 'Bravo ljubavi! Goran pokreće svoju stranicu', napisala je ponosno pored videa koji je podijelila. 'Još malo pa trening bebo', napisao je Goran Hani u komentarima i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Inače, stranica je napravljena na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski. A dok se stranica ne izradi, Goran nudi da se preko email-a pretplatite za najnovije vijesti o treninzima. 

Komentari