Nakon što je završio show 'Gospodin savršeni', Goran Jurenec i njegova odabranica Hana sretniji su nego ikad, a svoju ljubav nerijetko pokazuju i na društvenim mrežama gdje objavljuju zajedničke fotografije. Da je Hana savršena žena za njega, Goran je istaknuo mnogo puta, a u intervjuu za RTL otkrio je što najviše voli kod svoje drage.

'Kod Hane mi se najviše sviđa ta njezina nježna, slatka strana koju nisam primijetio na prvu. Ona ima dobar smisao za humor i tu se jako dobro slažemo, a najviše me privukla s njezinim atraktivnim izgledom i što vodi brigu o sebi', otkrio je Goran i kazao kako trenutno još ne razmišlja o selidbi, no ne isključuje tu opciju u budućnosti.

'Smatram da će vrijeme sve pokazati, za sada naša veza dobro funkcionira ovako i znamo da to nije dugoročno rješenje, ali morati ćemo postepeno doći do njega. Nastojimo naći neki zajednički put s kojim bi oboje bili zadovoljni, za sada imamo nekoliko opcija', zaključio je zaljubljeni Goran koji između poslovnih angažmana često dolazi u Zagreb kako bi vidio svoju voljenu.