Hana Rodić, 21-godišnja natjecateljica RTL-ovog reality showa 'Gospodin Savršeni', u zadnje je vrijeme sve manje aktivna na društvenim mrežama, zbog čega su se njeni obožavatelji zabrinuli za nju i Gorana. 

Kako bi im ipak svima dokazala da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu, na Instagram Storyju je objavila video s romantične večere iz kineskog restorana sa svojim dragim. 'Gogi i ja smo u kineskom. Ljubavi što radiš? Ajde ljubavi, pusti telefon', tepala je Hana 38-godišnjaku i molila ga da prestane koristiti mobitel dok je u njenom društvu. 

Podsjećamo, Hana i Goran upoznali su se na snimanju showa 'Gospodin Savršeni', a iako Hana nije bila njegov prvi izbor, u konačnici je par ipak završio zajedno. Nedavno je Zagrepčanka samo za Story otkrila detalje svog odnosa s najpoželjnijim muškarcem u Hrvatskoj. 'Dosta se dobro slažemo. Često jedemo vani jer ne želimo gubiti vrijeme, svaki dan pokušavamo što više toga napraviti zajedno. Izlazimo u kino, volimo šetati, upoznala sam ga s nekim prijateljima, on mene sa svojima koji žive u Zagrebu. Kad ja kuham kod kuće, on opere posuđe. Zavalimo se na kauč, upalimo Netflix... Lako rasporedimo sve zadatke', ispričala je Hana u intervjuu za Story.