Gospodin savršeni kojeg je utjelovio bivši maneken Goran Jurenec, naljutio je obožavatelje kada je promijenio odluku i nakon što je izabrao Ivu Runjanin, odlučio kako je za njega ipak Hana pravi izbor. Koliko su razočarani njegovim ponašanjem, obožavatelji su komentirali na njegovim profilima na društvenim mrežama, a to mu se nije nimalo svidjelo. Naime, većina gledatelja smatra kako je cijeli televizijski show namješten, a mnogi su se složili s tim kako je unatoč svemu Iva prava pobjednica. 

'Odabrao si bahatu i umišljenu vješticu', 'Stvarno jadno' i 'Iva, možeš biti sretna. Ti si se pokazala kao prava dama i ne treba ti takav 'ljigavac'', samo su neki od komentara zbog kojih je Goran odlučio reagirati. Tako je na na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija na kojima je jasno napisao svoje mišljenje i pokušao im razjasniti što se zaista dogodilo u showu.

'Smiješno mi je vidjeti kako ljudi na društvenim mrežama misle da znaju što je najbolje za druge, za nas ili u tom slučaju mene', započeo je Goran i napisao kako smatra da je vrijeđanje u komentarima potpuno nepotrebno. Zatim se osvrnuo na svoj odabir i kazao kako nije imao dovoljno vremena istinski upoznati sve djevojke koje su sudjelovale te naglasio kako se s Hanom počeo viđati tek dva mjeseca nakon što je prekinuo s Ivom.

Obožavateljima showa i pristalicama Ive, ni ovo se objašnjenje nije svidjelo pa su ga prozvali da je neiskren i dodali kako sve radi samo zbog svoje vlastite promocije.