Story radio
Početna Celebrity 10823 prikaza 21. svibnja 2019.

GOT Kontroverzna scena koju gledatelji nisu oprostili

Profimedia.

Ne prestaje se pričati o posljednjoj epizodi

Nakon što je u nedjelju emitirana posljednja epizoda omiljene serije 'Igra prijestolja' i time ujedno završena era ovog televizijskog fenomena, gledatelji ne prestaju komentirati na društvenim mrežama uočene pogreške u snimanju omiljene im serije. Nakon što je već u ponedjeljak internet brujio o plastičnoj boci s vodom koja je uhvaćena u kadar, uočena je nova kontroverzna scena o kojoj se raspravlja na društvenim mrežama.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Naime, nakon što u posljednjoj epizodi Jon Snow ubija Daenerys Targaryen, a Bran Stark postaje kralj Šest kraljevstava, Tyrion Lannister ispod ruševina grada pronalazi beživotna tijela Cersei i Jaimea Lannistera. Međutim, ono što vjernim obožavateljima nije promaknulo je scena u kojoj, kada Tyrion pronalazi tijela, u pozadini je vidljiv prazan prostor u kojeg se spomenuti dvojac mogao skloniti i tako izbjeći tragičnu sudbinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Game of Thrones (@princeoficeandfire)

'Mogli su pobjeći na obližnji prazni prostor koji je ostao netaknut nakon urušavanja', neke su od teorija obožavatelja koji smatraju kako je to još jedan od velikih propusta u omiljenoj seriji. 

Podsjećamo, nakon šalice Starbucks kave i plastične boce s vodom, ovo je treća pogreška koju obožavatelji ne žele oprostiti producentima omiljene serije. 'Stvarno su se prestali truditi u osmoj sezoni, njihova lijenost me izluđuje', 'čini se da su producenti izgubili volju za serijom', neki su od nezadovoljnih komentara. 

Komentari