Story radio
Početna Celebrity 64038 prikaza 01. lipnja 2019.

GOTOVO JE Lepa Brena odlazi

Instagram screenshot.

Informacije su procurile u javnost

Srpska pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović, odlučili su prodati svoju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi za čak dva milijuna eura, ekskluzivno saznaje Kurir. Naime, kuća koju dugo posjeduju za balkansku zvijezdu i nekadašnjeg tenisača postala je prevelika pa su se dogovorili kupiti manju kuću u urbanom beogradskom naselju Dedinju ili na Senjaku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

'Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, željeli su da bude što veća zbog djece. S vremenom su je još i nadograđivali pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost je zaista prelijepa i dosta novca je uloženo u njihov dom. Cijena od dva milijuna eura je sasvim u redu i ne čudi me što je neće htjeti spustiti. Odluku o prodaji kuće donijeli su tek nedavno, tako da malo ljudi zna za to', rekao je izvor za spomenuti portal te dodao kako je razlog prodaje kuće to što su im se djeca osamostalila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

'Prvo se odselio Filip kada je počeo živjeti s Aleksandrom, a prije nekoliko mjeseci i Stefan koji je kupio stan u kojem sada živi. U vili su ostali samo Brena, Boba i Viktor iako će se i on uskoro preseliti. Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti dijelovi grada nego ovaj u kojem trenutno živi. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san. Nova kuća koju budu kupili bit će znatno manja, ne više od 300 kvadrata', dodao je. 

Komentari