Još početkom godine počelo se pisati o velikoj ljubavi jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca, Ivana Hercega i slovenske pjevačice u usponu Nine Donelli.

Od njima bliskih osoba Story je u svibnju doznao kako je zaista riječ o novoj vezi na domaćoj javnoj sceni te da je među dvojcem brzo zaiskrilo, no čini se kako iskre, barem s Ivanove strane sada više – nema. Naime, glumac je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj pozira sam u Amsterdamu, a u opisu fotografije opovrgnuo je bilo kakvu vezu sa slovenskom pjevačicom: 'Zamoliti ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam ni u kakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikada bio!'

Ivan i Nina navodno su se upoznali u veljači ove godine preko zajedničkih prijatelja, a kako je izvor tada otkrio, Ivan je bio jako angažiran oko pjevačice i njene glazbene karijere, te ju je podržavao u svakom segmentu. Iako se od tada ni pjevačica ni glumac nisu obratili medijima, ali su se pojavili na javnim događanjima držeći se za ruke, Ivan je sada odlučio stati svemu na kraj i javno prozboriti o vezi sa 16 godina mlađom Mariborčankom kojoj je očito došao kraj.