Svestrana glumica, 44-godišnja Ecija Ojdanić, nakon uskršnjih blagdana uputila se s obitelji na odmor u Nizozemsku, a svoje pratitelje na Instagramu redovno izvještava o mjestima koja su posjetili kao i znamenitostima koje su ih oduševile. Iznimka tako nije bila ni jedna od posljednjih Ecijinih fotografija na kojoj je glumica otkrila koji ju je grad posebno oduševio i zašto.

'Evo par pravih turističkih. Amsterdam je grad po mom guštu. Grad predivan, multikulturalan, svašta za vidjeti, svi voze bicikle, baš kao i moja banda, žene u haljinicama i peticama na bicikli, baš kao i ja, ljudi preljubazni, opušteni, svega za zabaviti se', započela je 44-godišnja glumica. 

'Koliko kao roditelj s djecom mogu samo namirisati, muzeji fenomenalno organizirani i poticajno opremljeni i za najmanje. Ni prevelik, ni premalen. Jedino što uopće ne zbrajam slipove na kartici. “Sutra je novi dan”, rekla bi Scarlet. A gdje je tek 1.5. kad kartica dolazi na naplatu', zaključila je na kraju simpatična Ecija koja je u Nizozemskoj posjetila i jednu od najpoznatijih pješčanih plaža, Scheveningen plažu, odakle je također objavila nekoliko fotografija na kojima zadovoljno pozira. 

Eciji na putovanju društvo prave suprug Robert te sin Jakov i kći Cvita s kojima je posjetila i jedan od najpoznatijih muzeja u Nizozemskoj, Rijksmuzej u Amsterdamu.