Kako prenosi Dnevni Avaz, poznati bosanskohercegovački pjevač, Halid Bešlić, završio je na operaciji. Naime, zbog sve većih problema s disanjem, 65-godišnjak se odlučio podvrgnuti rekonstruktivnoj operaciji nosa koja se prije nekoliko dana odradila u Münchenu.

'Dogovorio sam se s profesorom Ninkovićem da se operiram u Münchenu. Loše sam disao i već mi je to počelo smetati. Malo smo mijenjali hrskavice, malo se i estetski promijenilo, ali je uglavnom bitno disanje. Odlučio sam da to napravim u siječnju, u mjesecu kad sam slobodan. I tako je i bilo', iskreno je ispričao pjevač Halid Bešlić za Dnevni Avaz  Na sreću, operacija je prošla uspješno te je pjevač pušten na kućnu njegu, a planovi za daljnje nastupe već su u tijeku. 'Meni je bitno da se fino odmorim i da ovo saniram do kraja siječnja. Možda ću u veljači nešto svirati, a od ožujka imamo zakazane velike nastupe. A što se pjevanja tiče,ja sad mogu pjevati. Bitno je da se povuče otok. Još sam začepljen, ali i ovakav kakav jesam, osjećam da sam dobar. Imam puno otoka, a to zatvara ove prolaze', rekao je Halid.

Podsjetimo, pjevač je 2009. godine doživio stravičnu prometnu nesreću u kojoj je izgubio jedno oko, a deset dana je proveo i u komi zbog problema s vodom koja mu se nakupila u plućima. Posljednja operacija nosa još jedna je u nizu kojima pjevač već godinama pokušava sanirati ozlijede iz prometne nesreće.