Španjolska kraljica, 46-godišnja Letizia Ortiz, našla se u središtu medijske pažnje kada je za posljednje službeno pojavljivanje u Madridu odjenula istu haljinu koju je nosila već nekoliko puta tijekom posljednje dvije godine. Naime, lijepa brineta se očito previše ne zamara 'pravilom' kako se u određenoj kombinaciji može pojaviti samo jednom pa je treći put odjenula haljinu čija cijena iznosi 620 kuna.

Bijela haljina 'A' kroja koja na sebi ima izvezeni uzorak cvijeća, savršeno je naglasila vitku liniju 46-godišnjakinja, a unatoč činjenici da ju je prošetala članica kraljevske obitelji, dostupna je svim ljubiteljicama mode na ASOS-ovoj službenoj stranici po cijeni od 75 funti, odnosno, 620 kuna. Haljinu dugih rukava španjolska je kraljica kombinirala s bež i nježno ružičastim salonkama te jednostavnim, elegantnim naušnicama.

'Recikliranje' odjeće među pripadnicama kraljevskih obitelji u posljednje je vrijeme sve popularnije pa smo tako imali prilike vidjeti i 38-godišnju vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton, kao i 29-godišnju princezu Eugenie od Yorka, koje su određene odjevne komade prošetale već nekoliko puta, a javnost je posebno zaludila cvjetna haljina brenda Erdem Bernette iz koje pripadnice britanske kraljevske obitelji posljednjih mjeseci ne izlaze.