Ovih blagdana Gospodin Savršeni je iz Njemačke stigao natrag u Zagreb kako bi Božić proveo s novom odabranicom, Hanom Rodić, s kojom je ušao u vezu po završetku reality showa u kojem je tražio svoju pravu ljubav. Da im u ljubavi cvjetaju ruže, par je pokazao zajedničkom božićnom čestitkom koju su objavili na društvenim mrežama, a iako su dobili mnogo komplimenata, neki se ipak ne slažu da je njihova veza idilična.

Tako je Neven Ciganović, koji je i ranije s Goranom imao svađu na društvenim mrežama, imao potrebu ponovno komentirati ovaj par. 'Ovako se i sa mnom drpao', našalio se Ciganović, a Hana mu nije ostala dužna već je spremno odgovorila kako vidi da je njemu Goran tiha patnja. 'Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš 'savršenka'. Cigi izdrži', napisala mu je.

Većina fanova Gorana i Hane stala je u njihovu obranu, a Nevenu su poručili da se prestane stramotiti. U komentarima se oglasio i sam Goran koji je napisao: 'Znaš, ja ti svakog cijenim i poštujem, znao li ga ili ne! Ali ne ako je netko bezobrazan i vrijeđa, i to bez da mene ili tu osobu zna - to ne dozvoljavam i neću to dopustiti! Ako mu je dosadno u životu ili nije zadovoljan sam sa sobom - neka onda malo promisli zbog čega bi to moglo biti, ali sumnjam da taj leptirić ima toliko 'samo-refleksije' u sebi, pa zato neka 'leprša gdje želi, ali neće kod mene'.

Podsjetimo, Neven Ciganović nedavno je bio u centru pozornosti kada je na jednoj od fotografija Goranu uputio komentar koji mu se nije svidio, nakon čega ga je Goran blokirao na društvenim mrežama.