Story radio
Početna Celebrity 4695 prikaza 26. siječnja 2019.

Hana iz Gospodina Savršenog ide na operaciju?

Instagram (Screenshot).

Nije joj dosta

Hana Rodić, natjecateljica iz reality showa 'Gospodin Savršeni', a ujedno i djevojka Gorana Jurenca, već nekoliko puta je progovorila o estetskim operacijama, te istaknula kako ništa na svom tijelu nije operirala.

Iako je na svom Youtube kanalu otvoreno pričala o spomenutoj temi, također je rekla kako nema baš ništa protiv estetskih operacija, te da o jednoj čak i razmišlja, ali tada još uvijek nije otkrila o čemu je riječ. 'Ljudi nisam operirala ama baš ništa. Ja nisam radila ni jednu plastičnu operaciju na sebi. Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme' izjasnila se u videu.

 | Author: Dražen Kokorić Dražen Kokorić.

Svega nekoliko dana kasnije, Hana je napokon stala na kraj glasinama i putem Instagrama odgovorila na pitanje koje joj obožavatelji često postavljaju. 'Zašto planiraš na plastičnu operaciju ako si toliko samouvjerena', upitao ju je jedan od pratitelja, na što mu je 21-godišnjakinja britko odgovorila. 'E pa s novim sisama ću biti još više samouvjerena. Eto', poručila mu je atraktivna zagrepčanka. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

 

Komentari