Hana Rodić, 21-godišnjakinja koja je slavu stekla nastupom u reality showu 'Gospodin Savršeni', svoju je novostečenu popularnost odlučila iskorititi za samopromociju, pa je tako osim emisije o šminkanju na servisu RTLplay, otvorila i svoj privatni YouTube kanal. Tako se u prvom objavljenom videu Hana osvrnula upravo na reality koji ju je proslavio, a pričala je o raznim situacijama koje su se događale u kući.

Priznala je i da se štošta događalo kad je u kući bilo alkohola. To je, kao što je prikazano i u emisiji, bilo na ceremoniji ruža, kad su djevojke nazdravljale s Gospodinom Savršenim i voditeljicom showa Antonijom Blaće.

'Nitko se nije potukao, ali kad bi malo popile, bilo je svega. Mene je jednu noć jedna osoba iz kuće dovela do ludila, a tu večer bilo je i šampanjca i malo mi je 'puko film'. Inače ne pijem alkohol i to je bilo više zbog emisije jer nisam imala kamo pobjeći, a bila sam okružena ljudima koji mi idu na živce i zato sam tu i tamo znala popiti', ispričala je.

Na samom kraju videa, Hana se osvrnula i na činjenicu da je pobijedila Iva Runjanin, no Goran je nakon snimanja ipak odabrao nju.

'Pravu istinu o tome zašto je Goran najprije izabrao Ivu znamo Goran i ja. To je komplicirana priča i preskočit ću je sada, ne želim nikoga povrijediti', rekla je.