Veliki obrat dogodio se jučer u RTL-ovom showu Gospodin Savršeni. Naime, iako je posljednju ružu dao Ivi Runjanin, Gospodin Savršeni, odnosno Goran, shvatio je kako je Hana ipak ljubav njegovog života. A Hana je za 24 sata ispričala kako joj je Goran stvarno promijenio život.

'Da budem iskrena, ušla sam u kuću s ciljem da prezentiram ono što ja jesam, umjetnica i make up artistica. Planirala sam neku svoju karijeru i to je bio glavni razlog zbog kojeg sam sudjelovala, ali i da preispitam sebe. Naravno da sam otvorila i opciju da se zaljubim', rekla je Hana. Neplanski se, kaže, zaljubila i ta je ljubav između Gorana  na kraju pobijedila sve prepreke.

'Meni se ljubav dogodila kao što možete vidjeti. Gospodin Savršeni je stvarno jedan show koji mi je promijenio život', otkrila je Hana. Otvoreno je i priznala kako je bila ljubomora kada se Goran ljubio s ostalim kandidatkinjama.

'Sjećam se iz showa da sam imala žute minute, kada sam ja bila ta koja je poludjela i rekla si 'Sad ću ja njega na test staviti'. Nije mi bilo lako kad sam bila izolirana i kad nisam imala svoje prijatelje. Djelovalo je mentalno to na mene, nije bilo lako podnijet takve situacije. Gledati kako je jedan dan sa mnom pa onda drugi dan s drugom djevojkom. Pogubila sam se jednostavno u tome. No onda sam poslije stala na loptu i nisam gledala na to kao bijesna lavica. Naša ljubav na kraju se desila nakon samog showa', rekla je 24 sata Hana.