Hana Rodić, 21-godišnjakinja koja je ukrala srce Gorana Jureneca, poznatijeg kao Gospodin savršeni, posljednjih je dana naišla na mnoge kritike, a mnogi su je prozvali jer smatraju da je neiskrena. Ipak, otkako je show završio, ona uživa u ljubavi s Goranom, a za 24sata ispričala je kako su izgledali počeci njihove veze.

'Tijekom emitiranja showa viđali smo se u tajnosti. Uglavnom smo se nalazili kod njega ili kod mene, nismo htjeli ići van. Jedino gdje su nas mogli vidjeti zajedno je u taksiju', rekla je Hana i dodala kako joj je show promijenio život jer joj je donio ljubav. Iako je mlada Zagrepčanka već upoznala Goranovu majku, pričekat će prije nego što njega upozna sa svojim roditeljima.

'Njih držim malo dalje od svega,ne želim da ih se medijski eksponira, a još nije ni vrijeme da upoznam Gorana s njima. Neka to još malo pričeka', kazala je. Hana tvrdi kako je u showu bila potpuno iskrena i prirodna te se nikad nije pretvarala da je nešto što nije za razliku od ostalih djevojaka.

'Jedna priča ispred kamere jedno, a iza kamere drugo. Baš zato sam nastojala biti prava ja, što se nekima nije svidjelo. Tipa: ‘Naravno, Hana sve pred kamerom’, pa da jer je to smisao realityja. Nikad nisam ogovarala iza leđa da ta osoba ne zna što ja mislim. Ja bih možda s djevojkama komentirala nešto, ali sam nastojala svima reći ono što mislim, bilo to ispred kamere ili iza nje. Jer znam kako je meni, uvijek počnem od sebe. Nisam htjela da bude toliko incidenata. Mogli su reći sve, ali da sam dvolična, to ne', zaključila je.