Nakon što se prije nekoliko dana podvrgnula estetskoj operaciji povećanja grudi, zagrebačka vizažistica i bivša natjecateljica RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni', 22-godišnja Hana Rodić na svom Instagram profilu ponosno je pokazala nove grudi. U uskoj bijeloj majici i pripijenim hlačicama, samouvjereno je pozirala pred kamerom.


'Još ne mogu vježbati, ali zato šetam po cijele dane', napisala je atraktivna Hana. Sve detalje vezane uz operaciju redovito objavljuje na društvenim mrežama pa je tako i nedavno na pitanje znatiželjnog obožavatelja sasvim iskreno odgovorila: 'Stavila sam 360 ml u lijevu, a 400 ml u desnu...nisu bile jednake'. Otkrila je i kako joj oporavak dobro prolazi te da joj je 39-godišnji Goran velika podrška.


Podsjećamo, Hana je prije nekoliko dana otputovala u Tursku gdje se podvrgnula estetskoj operaciji grudi, što joj je bila velika želja. Ako je suditi po osmijehu na najnovijoj fotografiji - Hana je rezultatom i više nego zadovoljna. Na njezinom profilu osvanula je još jedna fotografija u kojoj pozira u uskoj traper haljini, a u prvom planu su istaknuti Hanini novi atributi.